Procesul de curățare umedă Lagoon

Procesul de curățare umedă Lagoon constă în:

– Programe de spălare și echipamente (mașini de spălat și uscătoare) special concepute pentru curățarea și uscarea lânii.

– Produse cu spălare specială și agenți de finisare.

– Echipament de finisare (dispozitiv de finisare jachete și sacouri, cilindru pentru pantaloni, masa de călcat) pentru o finisare perfectă.

Electrolux și Woolmark: o combinație de neegalat între expertiza în deservirea clienților pentru curățare de înaltă calitate și întreținerea materialelor pe baza de lână.

LagoonTM: curățare ecologică pentru întreținerea perfectă a articolelor dvs. de îmbrăcăminte și care respectă mediul. Procesul LagoonTM utilizează dizolvant pe bază de apă, combinat cu produse biodegradabile. Spre deosebire de curățarea chimică, apa elimină petele de murdărie și mirosurile neplăcute. O soluție simplă de îndepărtare a petelor în timpul pre-spălării conferă rezultate excelente la îndepărtarea petelor de grăsime.

LagoonTM este adecvat pentru utilizare pentru toate tipurile de fibre, chiar și cele mai delicate.

LagoonTM permite, de asemenea, curățarea umedă a articolelor plușate și cu nasturi – articole ce nu sunt adecvate pentru curățarea chimică.

LagoonTM elimină petele, proteinele, carbohidrații și bacteriile. LagoonTM îndepartează eficient petele și mirosurile de bere, vin, dulciuri și urină (ceea ce nu se realizează prin curățare chimică). LagoonTM este îndeosebi eficient la curățarea articolelor din piele fără a fi necesară tratarea înainte de spălare sau revopsire ulterioară.

LagoonTM, o alternativă la curățarea chimică pentru toate sectoarele de activitate.

În multe situații, curățarea chimică este utilizată ca o soluție mai bună. Însă, percloretilena, hidrocarburile sau alți dizolvanți acționează numai asupra petelor de grăsime. Alte tipuri de pete trebuie să fie pre-tratate (soluție de îndepărtare a petelor sau periere). LagoonTM oferă o alternativă mult mai eficientă și mai ecologică.

Murdăria care poate fi eliminată cu apa și detergenți:

– 30% dintre pete pot fi îndepărtate cu apă

– 60% dintre pete pot fi îndepărtate prin acțiune mecanică și detergent. Murdăria care trebuie eliminată cu dizolvanți sau apă plus aplicare pe pete;

– 10% dintre pete pot fi eliminate cu dizolvanți